MyTaxiHoofddorp

DIRECTIEVERVOER

Altijd op tijd en veilig naar uw bestemming

Welkom bij MyTaxiHoofddorp, uw premium keuze voor directievervoer van de hoogste kwaliteit in de regio Hoofddorp en omgeving. Bij MyTaxiHoofddorp begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw reputatie op het spel staat bij iedere reis die u maakt. Daarom streven we ernaar om door middel van privé vervoer een ongeëvenaarde ervaring te bieden die voldoet aan de hoogste normen van stijl, veiligheid, comfort en discretie. Ons directievervoer wordt verzorgd door ervaren en professionele privé chauffeurs die zijn opgeleid om aan de specifieke behoeften te voldoen van executives, VIP’s en andere hoogwaardige klanten. Ze staan 24/7 tot uw beschikking en zijn toegewijs aan het leveren van service van topkwaliteit, waarbij ze elke rit tot een aangename en zorgeloze ervaring maken. 

Bij MyTaxiHoofddorp heeft u de keuze uit een slectie van luxe voertuigen, waaronder de nieuwste modellen van gerenommeerde merken zoals Mercedez-Benz, BMW en Audi. Onze privé taxi’s zijn uitgerust met alle denkbare comfortopties, zoals comfortabele stoelen, climate control, entertainment systemen en meer. Zo kunt u genieten een ontspannen reis, zelfs tijdens de drukste tijden. Wat ons onderscheid: onze toewijding aan absolute kwaliteit en discretie in alles wat we doen. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, luchthaventransfers, conferenties, of speciale evenementen, MyTaxiHoofddorp staat garant voor een naadloze en verfijnde reiservaring die indruk maakt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw directievervoer te regelen en ontdek waarom steeds meer executives en VIP’s kiezen voor MyTaxiHoofddorp voor hun meest veeleisende reisbehoeften.

Personenvervoer

Korte of lange ritten,
voor MyTaxiHoofddorp is dit geen probleem. Tegen een voordelig tarief halen wij u thuis op en brengen u naar uw bestemming.

Zakelijk vervoer

Heeft u een belangrijke gast? Wilt u tijdens uw zakenreis kunnen doorwerken? Of bent u op zoek naar een betrouwbare taxibedrijf voor uw zakelijke gasten?

Groepsvervoer

Een bedrijfsfeest, een dagje uit met vrienden, of een gezellig avondje uit, MyTaxiHoofddorp verzorgt passend vervoer voor uw gezelschap tot 8 personen.

Luchthaven

Wanneer u met MyTaxiHoofddorp reist, brengt één van onze zeer ervaren chauffeurs u met veel plezier en comfortabele manier met de taxi naar Schiphol!

Wilt u een privé taxi voor zakelijke ritten?

Bent u directeur, bestuurslid of heeft u een andere hoge functie binnen uw bedrijf? Bent u vaak onderweg voor uw werk? Dan wilt u zich uiteraard geen zorgen maken over uw vervoer. Laat een privé taxi met privé chauffeur u naar uw vergadering, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten brengen. 

MyTaxiHoofddorp biedt professioneel privé vervoer met persoonlijke chauffeurs die u veilig en discreet naar uw bestemming rijden. Onze privé taxi’s zijn bovendien erg luxe, zodat u geniet van optimaal comfort. 

Wilt u onderweg een boodschap doen? Dan zorgt uw privéchauffeur ervoor dat dit ingepland wordt, zodat u op tijd op uw bestemming aankomt. Daarnaast doen wij ons uiterste best om uw directievervoer zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u gerust vragen om specifieke lectuur of andere wensen doorgeven. Met een privé taxi van MyTaxiHoofddorp reist u altijd in luxe, stijl en comfort.

Professioneel en betrouwbaar directievervoer

MyTaxiHoofddorp staat dag en nacht klaar om u te voorzien van een privé chauffeur voor uw directievervoer. Niet alleen brengen we u naar uw zakenrelaties en bijeenkomsten, maar u kunt ook met uw privé taxi naar de luchthaven gebracht worden. Zo kunt u rustig en ontspannen aan uw zakenreis beginnen. Uiteraard haalt uw privéchauffeur indien gewenst u ook weer op bij thuiskomst. 

We zijn er niet alleen om u te voorzien in uw persoonlijke directievervoer. U kunt uw privéchauffeur ook inschakelen om uw zakenrelaties en klanten op te halen en naar uw locatie te brengen. U hoeft zich met een privé taxi van MyTaxiHoofddorp geen zorgen te maken over de kosten. U kunt eenvoudig op rekening rijden. Zo kunt u uw gasten te allen tijde zorgeloos met privé vervoer op laten halen – wel zo fijn.

Een privé chauffeur van MyTaxiHoofddorp

Een privéchauffeur van MyTaxiHoofddorp is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid, en ze zijn gebonden aan strikte vertrouwlijkheidsnormen om uw privacy te waarborgen. U kunt ervan uitgaan dat uw persoonlijke chauffeur discreet en betrouwbaar is. Bovendien is uw privé chauffeur 100% gericht op uw vervoerswensen en die van uw gasten. U kunt rekenen op uitmuntende etiquette, persoonlijke service en vakdiscipline. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen voor privacy en geheimhouding.  Een privéchauffeur van MyTaxiHoofddorp kunt u vertrouwen op een veilige reis.

Persoonlijke chauffeur: privacy, luxe & stijl

U krijgt bij MyTaxiHoofddorp niet zomaar een privé taxi, maar een voertuig dat voorzien is van de meest comfortabele stoelen. Zo kunt u in alle rust naar uw bestemming en kunt u tijdens uw rit op een prettige wijze werken. Of u een telefoontje wilt plegen, op uw laptop wilt werken, of een online vergadering wilt bijwonen – wij zorgen ervoor dat uw privé taxi biedt wat u nodig heeft. Zo kunt u gebruikmaken van aanvullende diensten, zoals een stop of de aanwezigheid van gewenste lectuur – daar heeft u immers een persoonlijke chauffeur voor.

Uiteraard worden al onze taxi’s goed onderhouden, zodat u altijd in stijl en luxe kunt reizen. We zijn gericht op veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Uw privéchauffeur staat voor u klaar om uw directievervoer en andere privé vervoer optimaal vorm te geven. Laat het gerust weten als u specifieke vervoerswensen heeft, dan bespreekt uw persoonlijke chauffeur de mogelijkheden met u.

Personenvervoer
Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige boekingssysteem om een taxi te boeken, bereken uw tarief en reserveer online via het online formulier
Voordelig naar Schiphol
Een goede en voordelige taxi naar Schiphol vinden is lastig. Wij maken het u daarom makkelijk en bieden u zeer scherpe prijzen naar Schiphol.
Veilig en eenvoudig betalen
Veilig en gemakkelijk uw rit betalen? Dat kan bij ons! U kunt met Creditcard, Pin of Contant betalen bij een van onze Chauffeurs! Liever thuis al betaald hebben? Dit kan gelijk via IDEAL.

Neem contact op voor uw privéchauffeur

Wilt u graag een privé taxi met privéchauffeur? MyTaxiHoofddorp staat voor u klaar.

Vraag een rit aan of neem contact met ons op om afspraken te maken over directievervoer en andere zakelijke ritten. 

We zijn werkzaam in de gehele regio en bieden speciaal luchthavenvervoer aan. Met een privé taxi met privé chauffeur hoeft u zich nooit zorgen te maken als u naar het buitenland gaat voor uw werk. U bent altijd op tijd aanwezig voor uw vlucht. Bovendien helpen onze chauffeurs u met uw bagage. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw andere reizen met uw privé taxi. Dát is de persoonlijke service van MyTaxiHoofddorp.

Let op!

Heeft u binnen 24 uur een taxi nodig?

Neem dan telefonisch contact op!