MyTaxiHoofddorp

BOEK NU
Altijd op tijd en veilig naar uw bestemming

Taxi in Lisse

Een taxi nabij Lisse kan erg handig zijn voor personenvervoer, zakelijk vervoer of groepsvervoer. Voor een taxicentrale in Lisse maakt het niet uit of je nu snel naar de luchthaven moet, een tour door de beroemde Keukenhof tuinen wilt maken, of gewoon een ritje naar een nabijgelegen bestemming, zij staan altijd voor u klaar!

Personenvervoer

Korte of lange ritten,
voor MyTaxiHoofddorp is dit geen probleem. Tegen een voordelig tarief halen wij u thuis op en brengen u naar uw bestemming.

Zakelijk vervoer

Heeft u een belangrijke gast? Wilt u tijdens uw zakenreis kunnen doorwerken? Of bent u op zoek naar een betrouwbare taxibedrijf voor uw zakelijke gasten?

Groepsvervoer

Een bedrijfsfeest, een dagje uit met vrienden, of een gezellig avondje uit, MyTaxiHoofddorp verzorgt passend vervoer voor uw gezelschap tot 8 personen.

Luchthaven

Wanneer u met MyTaxiHoofddorp reist, brengt één van onze zeer ervaren chauffeurs u met veel plezier en comfortabele manier met de taxi naar Schiphol!

Zorgeloze vakantie? Neem een taxi van Lisse naar Schiphol

Als u van plan bent op vakantie te gaan met het vliegtuig is een taxibedrijf Lisse een goede optie voor uw vervoer van en naar de luchthaven. Er zitten meerdere voordelen aan een luchthavenvervoer. Zo hoeft u niet zelf naar de luchthaven te rijden, waardoor u ook geen parkeerplaats hoeft te reserveren. Daarnaast kunt u lekker ontspannen tijdens het ritje naar de luchthaven. U kunt een taxi boeken van Lisse naar Schiphol of andere luchthavens zoals Lelystad, Eindhoven en Rotterdam.

Taxibedrijf nabij Lisse voor zakelijk vervoer

Bij onze taxicentrale nabij Bloemendaal kunt u terecht voor verschillende vervoersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan personenvervoer in de omgeving van Bloemendaal, maar ook groepsvervoer. Groepsvervoer via onze taxiservice nabij Bloemendaal is ideaal voor een dagje uit met uw vrienden, bedrijfsfeesten of een avondje uit. Ook voor zakelijk vervoer kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld als u vervoer nodig heeft voor een zakenreis of als u zakelijke gasten snel, veilig en discreet naar een plaats van bestemming wilt brengen. 

U kunt uw rit vooraf bij onze taxicentrale nabij Bloemendaal reserveren, dit kan telefonisch of per mail. Heeft u binnen 24 uur een taxi nodig? Dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen, zodat we samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Personenvervoer
Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige boekingssysteem om een taxi te boeken, bereken uw tarief en reserveer online via het online formulier
Voordelig naar Schiphol
Een goede en voordelige taxi naar Schiphol vinden is lastig. Wij maken het u daarom makkelijk en bieden u zeer scherpe prijzen naar Schiphol.
Veilig en eenvoudig betalen
Veilig en gemakkelijk uw rit betalen? Dat kan bij ons! U kunt met Creditcard, Pin of Contant betalen bij een van onze Chauffeurs! Liever thuis al betaald hebben? Dit kan gelijk via IDEAL.

Toerist in eigen land? Neem een taxi naar de bollenstreek in Lisse

Lisse staat natuurlijk bekend om de grote tulpenvelden in de tuinen van Keukenhof. Een perfect uitje voor een dagje weg. Wat maakt het dagje weg nou nog relaxter dan een taxi naar de Bollenstreek in Lisse. Een taxicentrale nabij Lisse zorgt ervoor dat je veilig aankomt in de Bollenstreek. Of je nu alleen gaat of met een hele groep, alles is mogelijk.

Taxi service in Lisse voor groepsvervoer

Binnenkort een uitje met een grote groep nabij Lisse? Een taxi service in Lisse voor groepsvervoer is buitengewoon handig. Door groepsvervoer met een taxi in Lisse kunt u comfortabel reizen met een grotere groep mensen zoals vrienden, familie of collega’s zonder dat iemand zich zorgen hoeft te maken over het besturen van een eigen voertuig. Dit is ideaal voor evenementen, feestjes, uitstapjes of luchthavenvervoer. MyTaxiHoofddorp is een taxicentrale in de omgeving Lisse die paraat staat voor het vervoeren van grotere groepen.

Taxicentrale voor personenvervoer nabij Lisse

Naast zakelijk vervoer en groepsvervoer, bieden wij ook personenvervoer aan. Als taxicentrale nabij Lisse beschikken wij over een team van ervaren chauffeurs die de lokale wegen goed kennen. Hierdoor brengen wij je zo efficiënt mogelijk van A naar B. Heeft u geen rijbewijs, of gewoonweg geen zin om zelf te rijden, dan is een taxibedrijf in de omgeving Lisse een goede oplossing!

Rit aanvragen

  Grote ruimbagage
  85cm x 55cm x 35cm

  Kleine ruimbagage
  55cm x 45cm x 25cm

  Handbagage
  Handtas, rugzak, etc.

  Let op!

  Heeft u binnen 24 uur een taxi nodig?

  Neem dan telefonisch contact op!