MyTaxiHoofddorp

ZAKELIJK TAXIVERVOER

Altijd op tijd en veilig naar uw bestemming

Heeft u een belangrijke gast? Wilt u tijdens uw zakenreis kunnen doorwerken? Of bent u op zoek naar een betrouwbare taxibedrijf voor uw zakelijke gasten?

Dan bent u bij MyTaxiHoofddorp aan het juiste adres. Wij zullen u en uw gasten snel, discreet en veilig naar uw plaats van bestemming brengen. Uiteraard kunnen zakelijke klanten op een eenvoudige manier bij ons op rekening rijden, wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

Onze chauffeurs worden geselecteerd op dienstjaren, uiterlijk vertoon (kleding en goede verzorging) en communicatieve vaardigheden. Iedere chauffeur spreekt redelijk/goed Nederlands, Engels en Russisch en is bekend op de omliggende (inter)nationale vliegvelden. Mocht u gebruik willen maken van onze aanvullende diensten, zoals het aanwezig zijn van de gewenste lectuur of het uitvoeren van een boodschap tijdens wachttijd, dan staan onze chauffeurs graag voor u klaar.

Directievervoer

Laat een privé taxi met privé chauffeur u naar uw vergadering en andere zakelijke bijeenkomsten brengen. Wij bieden professioneel privé vervoer

Personenvervoer

Korte of lange ritten,
voor MyTaxiHoofddorp is dit geen probleem. Tegen een voordelig tarief halen wij u thuis op en brengen u naar uw bestemming.

Groepsvervoer

Een bedrijfsfeest, een dagje uit met vrienden, of een gezellig avondje uit, MyTaxiHoofddorp verzorgt passend vervoer voor uw gezelschap tot 8 personen.

Luchthaven

Wanneer u met MyTaxiHoofddorp reist, brengt één van onze zeer ervaren chauffeurs u met veel plezier en comfortabele manier met de taxi naar Schiphol!

Let op!

Heeft u binnen 24 uur een taxi nodig?

Neem dan telefonisch contact op!